Fotograf Sofie Gustafsson »

good day.

 

Kan man annat än älska dessa söta varelser?! Hjärtat har ännu platsen som favoritkalv! ;-)
Ni som lessnat på kalvbilder kan ju förövrigt sluta läsa min blogg, och återkomma om någon månad eller så, för det kommer inte bli bättre framöver, hihi.
Det hade dessutom fötts tvillingar igår, så jag måste nog kila dit och kika imorgon. Underbara små liv.

Nåja, nog om kalvar för stunden. Dagen har varit lerig, halkig och regnig, men jag är faktiskt glad så länge jag slipper frysa! Har insett att det är nog bland det allra värsta jag vet, att frysa. Huh.!
Vi hade sista föreläsningen på vår första kurs idag, och det är galet vad snabbt tiden gått, redan en kurs avklarad. Lunchade med några i klassen efteråt, och vi konstaterade snabbt att vår klass verkligen är tiptop. En bra blandning av olika personligheter och alla är ännu väldigt positiva och peppande, förhoppningsvis fortsätter det så! :-)

Eftermiddagen bjöd, inte helt oväntat, på en del skrivande, sen belönade jag mig med att slita upp paketen jag hämtat ut tidigare idag. Lite inredningsgrejer jag beställde häromdagen, så kuligt! Fina muggar, doftljus, en peppig tavla och lite annat. Lägger kanske in någon bild imorgon.

Kram på er, vänner, bekanta & ni andra!

 

  • Marlene - Åååh söta små bäbisar!! Jag kommer INTE sluta kika in här! ;)

    Läste på löpet att det skulle bli +10 nu… smhi pratar dock om 0-5 plusgrader men allt över nollan är bra!ReplyCancel

  • Anna - Vem kan få nog av bilder på sådana där små underbaringar? :) Speciellt när det är så fina bilder som dina!

    Härligt att utbildningen känns så bra!ReplyCancel

  • Nattis - Haha ;) Sofie har blivit frälst i kossamuerna! Du får börja klicka in dom! Det blir nästa film på, det har jag bestämt ;)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*