Fotograf Sofie Gustafsson »

Fortsatta funderingar

Glömde ju tacka för era kommentarer angående att plugga på distans! Superkul att läsa era olika funderingar kring detta!
Känns som att det är något som skulle kunna passa mig, och har i princip bestämt mig för att plugga någonting (frågan är då VAD) på distans under hösten 2011 då det av olika orsaker kommer fungera bäst.
Ojoj, dessa funderingar, haha. Mina klasskompisar verkar så lugna för framtiden – jag önskar jag också kunde vara det. Men samtidigt är det väl bra med höga ambitioner och viljan att bli något?

Nu är det dax att åka iväg och träna agility, har setts fram emot! Diezel har fått springa av sig ordentligt i snön nu, så jag hoppas att den värsta överskottsenergin är borta i alla fall. ;)

  • Emma - Det kommer säkert bli bra vad du än väljer att göra, och skulle det mot förmodan inte bli det så kan man ju faktiskt välja att göra något annat. Det är ju det fina med att gå ut gymnasiet! ;)

    Hoppas träningen går bra!ReplyCancel

  • Johanna - Oj, snön har hittat till er också ser jag…. Då kommer den väl hit snart också antar jag :-) Jättefin bild på Diezel nedan!ReplyCancel

  • Alma - Först och främst tror jag att det blir ett pluggfritt år innan jag börjar. Tror det i alla fall, men jag har inte riktigt bestämt mej. Har du några argument för att jag ska börja plugga direkt? Om jag förstod det rätt ska du det… :)

    Därefter vet jag att jag ska dra härifrån (bor några mil utanför Karlstad). Jag ska plugga något med matematik, fysik, teknik vet jag. I Stockholm eller Göteborg troligtvis.

    Vad var det för ämnen du hade funderingar på? :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*