Fotograf Sofie Gustafsson »

flyttpackande.

Älskade hjärtat!

I lördags åkte jag och Jasmin till Sundsvall med planen att packa ihop alla sakerna i lägenheten. Är väldigt glad att jag hade med mig henne, vill inte ens tänka på hur lång tid det hade tagit att göra det själv.! Nu är alla sakerna i alla fall nerpackade i lådor, så nu är det bara själva städandet kvar, men det får bli senare.
Vi åkte upp till Östersund i eftermiddag igen på spåriga vintervägar, så nu sitter jag hemma hos mamma & pappa, och kommer bo här fram till Västeråsflytten. Känns skönt, då jag kommer kunna fokusera ordentligt på pluggandet här samtidigt som hundarna kommer kunna leva loppan! Mysigt att kunna umgås med släkten i jul och adventstider också, då jag inte kommer kunna träffa dem så  jätteofta sen.
Men längtar till flytten, det gör jag. Snart får jag veta om jag kommit in på utbildningen också, eller om jag måste luska fram en plan B. Spännande!!

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntar plugg (förstås) och så ser jag fram emot promenad med hela gänget i vinterlandskapet. Elvin förälskade sig snabbt i snön, så han kommer njuta av att få busa omkring ordentligt imorgon!

  • Lisa - Fantastiskt fin bild på Herr D! & förstår att du vill hinna umgås med familj å vänner innan västeråsflytten. Vi lovar å hälsa på sen när du kommit tillrätta, tror det kommer bli såå fint och bra för er. Och kryssar fingrarna för ett positivt besked kring utbildningen!!ReplyCancel

  • Emma - Skönt att du fick hjälp med packandet! Mysigt att du är hemma runt advent och jul men jag förstår att du längtar till flytten.ReplyCancel

  • Louise - Jättefin bild!! När är det flyttlastet går söderut? :)ReplyCancel

  • Marlene - Håller tummarna för utbildningen! Skönt att bo hemma tills flytten.

    Fin han är Diezel!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*