Fin Lördag

Gårdagen var händelserik. När jag skulle åka in till stan mitt på dagen för att uträtta ett par ärenden så startade inte mammas bil på grund av kylan, fick därför som tur var låna min systers bil istället. Stadsturen blev därmed kortare än planerat, hann dock med det jag skulle och hann sedan till tågstationen lagom till att Linda, Elsa & Modja klev av tåget.!
Roligt att se dem igen. Gulligaste Enköpingsborna. Hem till Marieby för lunchätning och babbel, som sedan övergick i Modja-oro… Lillan hade inte varit pigg på hela dagen, så det blev färd till djursjukhuset för undersökning. Hon lämnades sedan kvar där under kvällen… Inte kul alls att behöva lämna henne där.! Mer om orsaken får ni säkert läsa i Lindas blogg senare.
Vi åkte hem och prommade med de tre friska hundarna i kylan, och lagade sedan middag. Trots mammas negativa ord kring att jag skulle laga mat, så blev det gott. Haha :)

Vid niotiden åkte vi och hämtade en lite piggare Modja (tack och lov) och brummade sedan vidare mot Åsarna, och Linas mysiga lilla hus.
Glöggdrickande och slötid i soffan. Diezel flirtade vilt med både Cheyenne & Skrot, och trivdes. Indra charmade till sig plats i soffan bredvid Lina. Några timmar senare somnade jag, Linda och hundarna gott ute i gäststugan.

Dagen idag började med sovmorgon, vaknade sedan upp till superfin utsikt och fint väder. Dagen fortsatte med hundprat och utevistelse i kylan  innan jag och hundarna vinkade hejdå till Linda, Lina och Liza och åkte hemåt.
Väldigt trevlig dag, mindre trevligt dock att kroppen inte känns i form. Huvudvärk, halsont och allmänt hängig. Suck.!
Kvällen blir därför lugn. Middag, tv och mys med mina bästaste är planen.


Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *