Fotograf Sofie Gustafsson »

Energirik

Kelliegården’s Jess, bedårande liten tös

Har man en effektiv morgon kan dagen inte bli annat än bra.! Klev upp tidigt trots sovmorgon, och fick massor gjort i pluggväg. Hann även med långprommis i fina, fina vårsolen och ett lyckad träningspass därefter.
Glädjen trappades ner en aning under fysiklektionen (inte oväntat) men steg sedan snabbt igen när jag och Sara satte oss i ett hörn på Törners och fikade, pluggade och pratade om allt och inget. Hem, middag och powerwalk med hög volym i öronen. Perfekt uppladdning för pluggkväll. :) Nu är engelskauppgiften från helvetet snart klar, bara en del kvar, som jag tänkte göra klart imorgon bitti…

Appropå lydnadsträning så har jag och Maja startat upp ett bra system. Kort träningspass några dagar i veckan, med ett par sedan innan utvalda moment, och msn-utvärdering på kvällen. Måste ju ta tag i träningen ordentligt på något vis, och jag tror att det här är ett bra sätt! :) Bra med lite peppning, trots att vi bor för långt ifrån varandra för att kunna träna tillsammans.

Oj vilket flummigt inlägg, orkar inte ens läsa igenom det, så ni får leva med eventuella stavfel och konstiga meningsuppbyggningar!
Imorgon är en jättespännande dag, är lite (okej, mycket) nervös… Hoppas i alla fall på att kunna lämna ett glatt besked här i bloggen imorgon :)

 • Martina - ååh, kan du inte ha lite peptalk med mig via msn också! ;)

  Håller alla tummar imorgon! Skicka gärna ett sms när du vet! :)

  KRAMReplyCancel

 • Emma - Härligt med en sån bra dag! :)
  Lycka till imorgon, vad det nu än gäller! :)ReplyCancel

 • Jonna & Svante - Supersöt liten Jess! :)
  Håller tummarna för dig, trots att jag inte vet vad det handlar om! ;)ReplyCancel

 • Maja - Superbra system är det! :D
  Håller alla mina tummar stenhårt!
  Hör av dig!
  KramReplyCancel

 • Sofie - Min fina lilla snuffla! :D

  Hihi, håller tummarna! <3ReplyCancel

 • Malin - <3 JIPPIE!!ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - Låter som ett riktigt lyckat system. Peppning och planering gör susen. Tycker ofta man känner sig laddad, men utanatt ha funderat på vad man ska planera så finns risken att man tappar det..

  Gissar att det glada beskedet har nåt att göra med det som stod på FB – i så fall – VA KUL!! =)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*