Club Show

vinnare

Hela dagen har spenderats på Goldenklubbens Club Show i Aspås. Många fina hundar var det, och trevligt golden-folk! Klubben hade ordnat det väldigt bra och allt flöt på som det skulle. Blev faktiskt lite sugen på att ställa ut mina voffar, men det blir nog inget av det på ett tag… Indras päls är ju inte i så bra skick efter kastrering+lightfoder och Diezel är urfälld+intejätteförtjustinärfolkklämmerochkännerpåhonom. Men men. Diezel ska ju ställas officiellt någon gång i alla fall, så det blir väl kanske nästa år :)
Anledningen att jag åkte till Aspås var ju för att fota, och fotade det gjorde jag. Mycket dessutom. Har suttit och rensat bort, och pillrat med bilderna ikväll. En del bra, en del mindre bra och en del riktigt kassa bilder blev det ;)
Jag hoppas i alla fall att Goldenklubben tycker att de bilder jag sparat blev okej!

Ingen rast och ingen ro. Imorgon blir det upp tidigt igen och sedan väntar matte, fysik och kemi hela dagen. Slutar i alla fall hyffsat tidigt, så då ska jag hem och umgås med mina guldhjärtan. Jag har knappt hunnit träffa dom något alls i helgen…

Nu åker ögonen snart igen. Så godnatt på er alla

.

sötis

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *