Fotograf Sofie Gustafsson »

brakänsla.

Wow vilket agilitypass vi fick till idag, jag och Diezel. Jag ansträngde mig till det yttersta, och då gjorde även Diezel det. Grym skillnad mot för när jag kör halvdant – då koncentrerar han sig inte alls på samma sätt.
Några olika kombinationer av varierande svårighet, samt en del kontaktfält hann vi med. Det enda som kunde varit bättre var ett halvdåligt drag på en tunnel i en kombination, vet egentligen inte varför då den låg i slutet av en raksträcka… Ökade värdet  på den, och sen fungerade det problemfritt igen, gött.
Ellipell fick köra tasstarget, frivilliga lägganden och små inkallningsövningar, och arbetade med mer intensitet och tryck än någonsin! Jag tror att han kommer bli en väldigt rolig hund att arbeta med framöver om han fortsätter utvecklas såhär, spännande.

Efter träningen tog vi en prommis på nyfunna promenadstigar och landade sedan vid bäcken i parken och njöt av tillvaron.
På kvällskvisten kom Erica och Martina förbi och kikade på lägenheten samt åt fruktsallad, Erica vinkade sedan hejdå och jag och Martina planerade lydnadsträning! :)
Jag, Elvin och Diezel följde sedan Martina o tjejerna en bit hemåt, innan vi återvände hit och däckade i soffan.

Tänk att vi redan bott i Sundsvall en vecka. Jag hade faktiskt inte väntat mig att vi skulle bo in oss så snabbt som vi gjort, och att det skulle kännas såhär bra efter så kort tid. Men det gör det i alla fall, och jag ångrar inte flytten ett dugg!
Nu – sova, imorgon väntar ännu en rolig dag!

 • Emma - Härligt med så bra agilityträning! :D Det är ju toppen att ni bott in er redan!ReplyCancel

 • Erica - Så kul att se din fina lya. Du har verkligen inredning i fingrarna! ;o) Tack för god fruktsallad och hoppas du fortsätter att trivas här vid kusten!! :oD
  Kram från mig o WiccoReplyCancel

 • Madelen - Jag funderar på att börja träna agility med Sting. Men jag vet inte om han kanske är för liten, han kommer troligen kunna sträcka sig mot 48 men max det. Känns lite litet, vad tror du?

  Gillar att du trivs :) . Sundsvall är en fin stad!ReplyCancel

 • Kim - Härligt med en så bra träning! :) Är lite avundsjuk på er som flyttat till sundsvall, är lite sugen själv. ;)ReplyCancel

 • Cissi - Härligt med träningen =D

  Vad roligt att läsa att du trivs här =) Då har vi gjort ett bra jobb ;)ReplyCancel

 • Ingela, Zeb, Indy - Sundsvall är en trevlig stad! VI kommer säkert att ses på klubben nån gång! =)ReplyCancel

 • Linnea - Härligt både att det gick så bra på agilityträningen och att du trivs bra i lägenheten! :)ReplyCancel

 • Elaine, Fendi & Penny - Kul att du verkar trivas i Sundsvall, eller ”Hundsvall” som vi gärna kallar det ibland.. :P

  Fyra brukshundklubbar inom bara några mils radie är också kalas, visst? :)

  Välkomna hit i alla fall!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*