Fotograf Sofie Gustafsson »

besök.


Jag, Lina & Camilla

Mina föräldrar kommer hit imorgon eftermiddag och stannar ett par dagar, ses fram emot, det blir mysigt att ha dem här lite.
Och så Indra förstås, världens finaste och goaste guldpärla. Blir nästan tårögd bara jag tänker på att hon också kommer ner!
Dessutom, så stannar hon kvar hos mig när de åker vidare. Det ska bli skönt att ha henne hos mig ett tag, min fina prinsessa.
Sitter just nu och funderar lite över vad jag och föräldrarna kan hitta på när de är här, verkar som att vädret ska bli okej.
Har ni några tips på något roligt man kan hitta på här i Västerås/Eskilstunatrakten med sin mami & papi får ni gärna dela med er. :-)

Nej, dags att sovasovasova.
Kram på er!

  • Marlene - Mysigt med besök av föräldrarna <3 Ska bli fint att träffa lilla Indra som man bara läst om!ReplyCancel

  • Emma - Vad trevligt med besök hemifrån! Roligt att Indra stannar hos er ett tag sen NKReplyCancel

  • Emma - Vet inte var NK:et kom ifrån. Min mobil spelar mig ett spratt. Det skulle vara en smiley där. :)ReplyCancel

  • Fanny - Oj, här har det hänt grejer :D Så snygg sidan blivit! Och tips på grejer att göra med föräldrarna; det finns många slott kring Mälaren så det kanske skulle vara något? Förutsatt att man är intresserad av sådant, förstås ;)ReplyCancel

  • sofia johansson - Roligt att hitta hit in & det tack vare kommentaren du gav mig. Nu ska jag kolla på dina fina kort, tycker själv om att fotografera<3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*