Fotograf Sofie Gustafsson »

Back to reality

2 skoldagar avklarade, och nu är man i stort sett tillbaka i vardagen igen. Det känns faktiskt helt okej nu när man är igång igen.
Hundarna tror jag dock inte är jätteförtjusta över att jag är borta hela dagarna, inte Diezel i alla fall. Han var heelt galen när jag kom hem igår…!
På eftermiddagen idag klämde vi in lite lydnadsträning på gården innan matteplugg väntade.
Hoppöverhinder – träning med båda. Indra hade lite problem med snyggt avslut, och Diezel satte sig lite väl nära hindret, men annars funkade det bra.
   Lärde mig en läxa gällande rutan också. Att med Diezel MÅSTE jag lära mig flytta rutan mellan träningspassen…
När vi tränade idag var han nämligan stensäker på att kommandot Rutan betydde att man skulle springa dit rutan stod förut!
Dåligt av mig. Riktigt dåligt. Men men, när vi körde från andra hållet så fungerade det i alla fall bra!
Indra är kanonrolig att skicka in i rutan för tillfället, lika snyggt varje gång. Tror banne mig det blir tävling snart, vi skiter i att foten ser hemsk ut, vi provar nog ändå! ;)


Den här skönheten flyttade hem till mig idag. Den verkar kalasbra, men jag lär nog få ett antal psykbryt på touchskärmen innan jag har lärt mig ordentligt. Haha!
Så om ni smsar mig, och det tar ett tag innan ni får svar, så vet ni vad det beror på…

Nu sova, så att jag håller mig vaken hela morgondagen, sedan är det ledighet igen. Skönt!

 • Lovisa, Inja & Fendi - Usch och fy, har ångest inför att börja skolan :S Men, men.. Får försöka tänka positivt, det blir inte roligare än vad man gör det till!! :D Tjusig mobil! Jag skulle vilja ha en ny också!ReplyCancel

 • Málin - ÅH SUPER SNYGG MOBIIL JU!! :DReplyCancel

 • Linda,Holly&Vilde - Klart ni ska tävla!
  Ni ska ju tävla med oss ju ;)ReplyCancel

 • Sandra - Telefonen var ju jättefin:) Jag tycker att ni ska tävla:DReplyCancel

 • Sanna och flocken - Klart du och Indra ska ut och tävla ;) Jätte fin telefon, dock är jag inte stor förtjust i touchskärm ;)ReplyCancel

 • Mirre - Ohh härligt med rutan och det, bra att man lär sig vad man gör fel tycker jag. Det tycker jag man ska ta till sig, kan ju inte alltid göra allt rätt ju. jag gör fel jämt =)

  Snygg mobbe du skaffat =)
  ha det gottReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*