att visa uppskattning.


Fullspäckad torsdag, himla fint. Och sol därtill. Tiptop!
Chailattefika med gulliga Isabelle innan diverse ärenden skulle uträttas, därefter väntade Örebrohäng med skotträning, spår & lydnad och lite shopping och tacos och skratt.
Träningen gick enligt planen, och speciellt Elvins spårarbete gav brakänsla i hela kroppen. Som det oftast brukar göra, och jag tror att det där kanske kan bli vår grej.
För det är faktiskt riktigt jäkla roligt med spår…instruktör-christers alldeles enorma kärlek för detta område verkar ha smittat av sig lite!

Bilade hemåt på vägar som lystes upp av månljus, passade på att önska vid ett stjärnfall & kom att tänka på vad en vän sa häromdagen, hur viktigt det faktiskt är att fokusera på det man har här och nu, istället för på vad man inte har, eller vad som kom ska, på framtiden.
Det är svårt ibland, men ack så viktigt.

Så, kom ihåg det nu, ta vara på det ni faktiskt har här i livet.
Berätta för de ni tycker om, hur mycket ni uppskattar dem och ta inte alltid saker och ting för givet, så som det så lätt kan bli i vardagslunket.
Ni kanske en dag inte kommer kunna berätta för den där vännen, mamman, pojkvännen eller arbetskollegan hur mycket ni uppskattar henne eller honom.
Ett sms, en kram, ett mail, ett extra glatt leende eller ett telefonsamtal för att visa att man bryr sig om , har alla tid med.
Inte sant? ♥


…och tänk nu inte, ”jag gör det sen”. Gör det nu. :-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *