att uppskatta ensamhet.

Besök är absolut trevligt att ha, och jag är lyckligt lottad som har så många fina vänner som kommer och hälsar på, men igår kväll var det faktiskt väldigt skönt att bara sitta i soffan och ta det lugnt tillsammans med Diezel & Elvin.
Många av mina vänner ogillar att vara ensamma, och vill inte flytta hemifrån ännu just på grund av det, medan andra som bor själva, ser till att ha människor där hela tiden för att slippa ensamheten.
Jag tycker om att vara ensam, (i lagom dos såklart, inte så att jag vill isolera mig helt från omvärlden)  att bo ensam och själv bestämma när jag vill umgås med andra är så himla skönt, och jag tror att alla någon gång i livet behöver bo helt själva, om så bara för en kort period. Det är nyttigt på flera plan, man lär sig ta ansvar på ett helt annat sätt, och inte minst lär man känna sig själv ordentligt.
Försök uppskatta att vara ensamma ibland, ni kommer så småningom märka hur skönt det faktiskt kan vara! :)

Vi tog sovmorgon imorse, en lång sådan, bara för att vi kunde. Pojkarna verkar dock vara trötta ännu, för de har redan somnat efter att ha sprungit av sig lite i skogen… Jag ska ta en dusch, och sedan äta sen frukost, kolla på film och ladda upp energin för att göra något vettigt av det som sedan återstår av den här lördagen. Man blir lite seg av lång sovmorgon, men kroppen behöver nog en sådan ibland!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *