Fotograf Sofie Gustafsson »

Att bli inspirerad.


Avslutar söndagkvällen med en kopp te & Melissa Horn.
Alldeles perfekt.
Camilla var här tidigare ikväll, och vi kom som vanligt fram till många bra insikter, och fick klarhet och förståelse i saker och ting.
Är verkligen så glad att jag började på just den utbildningen jag gjorde – annars skulle jag ännu sväva i ovisshet i varför vi beter oss och tänker så som vi gör.
En enda termin har verkligen ändrat hur jag ser på, och förstår människan. Fascinerande!

Kom precis att tänka på en sak… det här med vad som driver oss framåt.
Inspirerar & motiverar. Det som gör att vi fortsätter fast det är motvind.
Jag inspireras mycket av mina vänner, flera av dem har gått igenom svåra händelser men har trots det inte gett upp,
jag inspireras också av dem som verkligen vågar satsa fullt ut på sina drömmar, som tror på sig själva och sin idé till hundratio procent.
Jag tycker att det är häftigt!
Dessutom inspireras jag mycket, och får positiv energi från flera fina bloggar.
Just nu följer jag främst ett par olika inrednings/livsstilsbloggar som är superhärliga.

Vad är det som gör att ni inte ger upp trots att ni möter hinder – vad är det som inspirerar & motiverar Er?

 • Lisabet - Hej.
  Vad är det för utbildning du går? verkar ju superintressant ju! Hoppas allt är bra med dig och hundarna :)ReplyCancel

  • sofiegustafsson - Jag läser Beteendevetenskap på MDH. :) Toppenutbildning verkligen! Hör av dig på mail el på fb om du vill höra mer om den!
   Bara bra med oss, hoppas det är detsamma med er!ReplyCancel

 • Marlene - Intressanta funderingar. Ja vad är det som driver en? Fokus är ett levande bevis på att det är värt att kämpa, fortsätta tro på det man gör är rätt och inte lyssna på dem som inte tror på en. Resultatet vad jag har i dag i min ägo är jag så enormt stolt över och det får mig att höja ribborna och satsa på högre mål.

  Jag drivs av människor och djur som ger energi. Jag bryr mig inte så mycket om folk har höga mål utan att de lever för stunden och skapar positiv energi av det lilla de har.ReplyCancel

  • sofiegustafsson - Roligt att höra dina tankar Marlene! Djuren ger en verkligen massor av energi – kanske främst, som du säger, de som gör att man måste kämpa lite mer – för i slutändan är det ju så värt det.ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - Hmm, vad som motiverar/inspirerar mig….?? Håller nog med om att vänner runt omkring mig betyder mycket inom det. Jag blir glad när andra lyckas och det motivera mig själv att traggla på. Min envishet är också en anledning till att jag fortsätter trots motvind. Inom hundträningen inspireras jag även när man läser om någon som gjort något annorlunda, ex lära hunden ett ”onödigt” trix, då vill jag ofta se om även Lukas kan. Testa något nytt sätt att utnyttja target på, fot-gående-tips osv. Sedan att jag inte alltid fullföljer utan tappar tråden ibland är en annan femma ;)ReplyCancel

 • Louise - Hej. Roligt att du hittat till min blogg. Får man fråga vilken sida du hitta min blogg ? Du är varmt välkommen tillbaks :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*