andra advent.

 
Julmusiken har spelats hela eftermiddagen och det är tända ljus här och var i huset. Lite julkänslor börjar allt infinna sig!
Andra advent idag som sagt, och det har varit en fin sådan. Jag och mina systerdöttrar spatserade runt på julmarknaden på Jamtli tillsammans med Sara & Jesper under förmiddagen, sen drack jag glögg under tiden småtjejerna bakade pepparkakor, när vi kom hem igen, mysigt. De är så goa mina gullungar!

Under kvällen blev det promenad med hundarna och glöggfika med Sandra. Massor av babbel därtill såklart!
Insåg då att jag flyttar söderut om bara en månad ungefär, hur galet är inte det!
Då är alla som vill välkomna till mitt lilla hus på fika! ;-)

Nu blir det lite fotpositionsträning med den trefärgade grabben, sen ska jag nog krypa ner i sängen med en bra bok.
Hoppas ni har haft en strålande andra advent!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *