Allting strävar mot kaos

Det som kunnat gå fel idag har verkligen gjort det. Började med att jag glömde mobilen hemma, och fortsatte med värdelös fysiklektion och busstidtabell som ändrats (vilket jag inte visste) osv… Stressad har i alla fall varit mitt mellannamn hela eftermiddagen!
Agilityträning hanns med någonstans mitt i alltihopa.
Diezel och jag missförstod varandra till en början, och han slutade lyssna helt. Kort time-out innan vi försökte igen – med mycket bättre resultat! Varför lär jag mig inte?! Jag MÅSTE gå in för det helt redan från start, och jobba på fullt ut, annars blir det bara pannkaka… Allt eller inget, det stämmer verkligen in på Diezel på agilitybanan, och jag måste börja tänka så. Halvdan handling fungerar inte.
Mina systerdöttrar fick träna lite med Indra. Sådär tyckte Indra, som mest satt och skällde efter godis. Ett par fina vändor fick Tilde (9år) och hon iaf till :)

Barnvakt och packande har det sedan blivit under kvällen. Och jag har precis bränt ut en skiva att lyssna på i bilen imorgon. Då bär det nämligen iväg till Hudiksvall över helgen, agilitytävling!
Den här gången plockar jag med mig tre av tjejerna i min klass som resesällskap, kan nog bli en riktigt rolig helg :)
Jag hoppas på att Diezel håller ihop. Man vet ju aldrig med honom. Älskade toksvart.!

Nu måste jag packa klart, sen sova, och glömma denna stressiga dag… Haha.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *