Agility agility agility

Gårdagen innehöll en hel del agility. Först blev det träning på Öbhk tillsammans med Tina och Kristian. Ett väldigt givande pass tycker jag att det blev, vi fick jobba på ordentligt alla tre för att lösa varierande problem! Jag tror vi kom tillrätta med det mesta.
Diezel var en helt annan hund motför under söndagens tävling – fokuserad och följsam, istället för helt galen. Det mesta gick fint, men på vissa ställen missförstod vi varandra. Hans gräsätande är i alla fall ett bra facit på om jag är tillräckligt tydlig eller inte.
Trött och nöjd efter träningen åkte vi direkt iväg till Bbhk för ännu mer agility! En klubbkompis hade bett om att jag skulle hålla lite inspirationskurs med kombinationer och tips från Jenny/Zeljko – kursen. Så det blev ett litet gäng som kom dit, riktigt roligt var det. Och nyttigt, då jag fick repetera lite av det vi gjorde!
Jag hoppas även på att det blir av en instruktörsutbildning här så småningom. Jag skulle gärna börja hålla lite nybörjarkurser i agility.

Imorse blev det tidig uppstigning, följt av några timmars jobb och sedan lunch på stan. Jag hade planerat att spåra med hundarna därefter, men regnet gjorde att jag tappade lusten. Istället har eftermiddagen gått åt till att baka muffins med systerdöttrar. :)
Nu ska jag och Diezel åka iväg till stan, och ta vara på sista sommarlovskvällen med några kompisar. Min allra sista sommarlovskväll. Imorgon börjar allvaret igen.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *