Annandag

Jag har haft en lugn och mysig jul. Julafton spenderades med mamma, pappa, mormor och syster med man och barn, och så hundarna såklart, som fick varsin fin rosett kring halsen, dagen till ära.!
Indra blev först lite rädd, och sedan väldigt glad när tomten kom. Sprang omkring och försökte ta alla paketen. Hon blev såklart överlycklig när tomten sedan läste Indra på ett paket och sprang glatt fram och hämtade det!
Diezel satt bredvid mig och såg mest lite fundersam ut över vad sjutton det var som kom in, med en stor säck och och konstig mask… Men även han blev glad över sitt grisöra!
   Jag blev också glad över mina paket. Fick bl.a en björkis-sele till Diezel och ett dragbälte till mig, så nu ska det bli åka av! Måste dock byta den till en större storlek först innan vi kan ge oss iväg på skidorna. 
Avslutade julaftonen med att följa med en kompis till kyrkan på midnatssmässa för första gången. Mysigt var ordet och kommer nog göras om.  

Juldagen är lika med brorson Filips födelsedag, så där blev det tårta och kakor. På eftermiddagen väntade julmat hos syster…
Man bara äter och äter..!
Blev lite TP-spelande efter maten. Och lilla Alicia (5år) chockade både mig och min syster med sina kunskaper, haha.
   Kvällen tillbringade jag och Diezel i soffan. Vi delade på ett äpple och kikade på Narnia :)

Har inga planer alls för den här dagen. Men det är faktiskt ganska skönt, lovet är ju till för att man ska vila upp sig.

Måste även tacka för alla jättefina julkort som vi har fått, och önska er god fortsättning!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *