Torsdagsglädje


Blev så himla glad i morse när jag vaknade upp, och såg att solen sken idag också. Underbart!
Frukost och promenad med hundarna innan fotojobb väntade. Fotade en galet charmig liten papillon som bor här i närheten, och skyndade mig sedan hem och bytte om, för att skynda vidare till bussen mot stan.

Mötte upp Sara på Törners för salladslunch och etologipluggande. Övergav pluggandet efter ett par timmar, och gjorde av med lite tid (och pengar) på stan istället. En påse från Make Up Store, och en från Indiska följde med hem, och jag kände mig nöjd. Bland det bästa som finns är ju förövrigt att få plocka upp det man köpt ur påsarna när man kommer hem… Haha :)

Kort vilopaus i soffan efter middagen innan Diezels rastlösa vankande, och menande blickar fick mig att hoppa i kängorna och ta med busarna ut på promenad i blåsten. Fick massor av ny energi, så jag bytte därefter ut kängorna mot löparskor och tog med mig Diezel ut på en joggingrunda – årets första! Trodde att kondisen skulle vara obefintlig, men den fanns faktiskt där! Kändes jäkligt bra.

Valpprat med Linda blev pricken över i:et på den här fina dagen. Det börjar verkligen närma sig nu, så himla spännande är det.!!!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *