polkagriste & psykologi.

Sitter och dricker polkagriste, och alla ni som tycker om polkagrisar måste verkligen testa det. Hur gott som helst!

Psykologiboken ligger uppslagen, så jag ska väl snart påbörja nästa kapitel. Bara två kapitel kvar på kursen: motivation & känslor, och hälsopsykologi, känns som att de kommer bli två av de mest intressanta!
Är glad att jag har läst den här kursen, för nu känns det verkligen som att beteendevetenskap är något för mig, och jag tror att det kommer bli ännu roligare att ha en ”riktig” klass att kunna diskutera och arbeta med, nu har ju allt varit på egen hand, med ett par diskussionsforum på nätet.

Körde ett litet lydnadspass med den trefärgade lille gossen imorse, och det var en så himla bra känsla under passet!
Jag har fegat ganska mycket med honom i träningen… rädd att förstöra något, men för att komma framåt måste man ju våga testa. Utmanade honom, och ställde lite krav i morse, vilket fick mer effekt än förväntat. Jag har inte vågat utmana honom så mycket i fotgåendet tidigare, men han hade visst fått mer förståelse för vad det hela handlar om än jag tidigare hade trott. Duktiga lillkillen!

Diezel har, peppar peppar, känts mer avslappnad de senaste dagarna. Jag har försökt tänka mycket på hur jag agerar mot honom, inte ställt så mycket krav, gett honom en hel del egen tid samt massage. Just egentiden tror jag är väldigt viktig för honom. Vi har tränat små lydnadsövningar inomhus, enbart med fokus på att hålla en bra aktivitetsnivå, och jag tycker att det har börjat ge små resultat.
Jag hoppas att han kommer trivas i huset i Västerås sen bara, det gnager lite att han ska behöva flytta ytterligare en gång på så kort tid, men jag tror att det kommer bli toppen för honom där!

Nej, psykologi var det…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *