Fotograf Sofie Gustafsson »

When you try your best but you don’t succeed

Ibland är livet inte på topp. Till exempel ikväll.
Det är tungt när man gör så gott man kan, och lägger ner tid och energi för andras skull, men ändå bara får skit för det.
När det är för mycket i skolan som ska hinnas på bara en vecka.
När man inte vet vad man vill göra med sitt liv.
När energin plötsligt tar slut. Helt och hållet, och kroppen och hjärnan stänger av.

Jag ogillar livet en hel massa ikväll. Återkommer när kurvan är påväg uppåt igen…

 • Jonna & Svante - Usch, hoppas att det vänder snart! KramReplyCancel

 • ~ ♥ Ereeka ♥ ~ - Jag förstår dig, jag tycker att det har blivit mycket nu, & ni har ändå en massa mer :(ReplyCancel

 • Alma - Du jag säger exakt detsamma idag.. Fy bubblan vad jag inte kommer hinna allt som måste göras, och vad allt är tumme ner för tillfället.

  Hoppas det vänder för dej (mej med för den delen) snart :) Jullov till veckan för sjutton :D

  Eller hur, visst hade det varit kul att se. Blev inget för mej heller haha :( Det var såklart mulet när jag väl lyckats pallra mej ur sängen!ReplyCancel

 • Nattis - Skickar kramar!ReplyCancel

 • Sanna och flocken - Verkar inte vara en bra dag för många vänner… Usch för denna dagen säger även jag, tur att den snart har passerat men om morgondagen är bättre, jadu det tror jag inte.
  Hoppas du har det bra och tar hand om dig Sofie!
  <3ReplyCancel

 • Emma - Vad tråkigt att det känns så! Hoppas det blir bättre snart igen! Kram!ReplyCancel

 • Maja - Tänk snart STOCKHOLM! :D
  Hoppas du känner dig bättre snart!
  KramReplyCancel

 • Lisa - Det vänder! Snart pekar kurvan uppåt, mot månen. Och då har du glömt att det en gång kändes som underjorden. Unna dig något njutbart, försök finna glädje i nuet (jag inser ibland att jag BARA är påväg fram, och ser glädjen i framtiden, istället för i stunden – då försöker jag ta mig själv i kragen och landa lite, det är HÄR OCH NU vi lever. Lättare sagt än gjort… jag vet!)

  Läste jag Stockholm? Hoppas på krock på mässan ;)ReplyCancel

 • Maja - Vad tråkigt! :( sikta framåt, snart vänder det!
  KramarReplyCancel

 • Johanna - Livet är en berg och dalbana som man inte kan styra, det går upp och ner när man som minst anar det. Men kom ihåg att det alltid finns ett ljus i mörkret, även när det känns som jobbigast. Jag vet precis hur du menar med att man försöker, hjälpa och finnas där och inte får någonting tillbaka. Samtidigt tror jag att det är ”bra” att livet inte alltid är ”bra”. För skulle allting alltid vara bra då skulle vi inte veta vad dåligt är. Skulle vi alltid vara glada skulle vi inte uppskatta det tillslut, men får man även känna på hur det är att vara sårad och känna sig ledsen så uppskattar man nog livet mer och när man är lycklig.
  Önskar dig en trevlig 4:e advent och hoppas att kurvan snart går uppåt för dig!ReplyCancel

 • Johanna, Max & Java - :( jag hoppas att du blir gladare snart :)ReplyCancel

 • Malin - Känner igen det där allt för väl, jag har börjat med att enbart göra saker för såna vänner som faktiskt gör samma saker tillbaka. Varför ska man ställa upp för folk men inte ens få ett leende tillbaka? Nej man ska va med såna som ger energi istället för att va med dom som är energitjuvar!
  Kram!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*