valpträff.

Ännu en dag är till ända. Med en Elvin i huset börjar dagarna tidigt, följden av detta blir att man efter många utetimmar gläds åt att få krypa ner i sängen tidigt.

Dagen har varit väldigt trevlig, 10 av 12 valpar var på plats i Lindas fårhage. Syskonen röjde runt och busade så mycket det bara gick.!
Det var roligt att få se valparnas likheter och olikheter, för visst skiljer de sig en del, både till sätt och utseende. Men många likheter finns också bland småttingarna. Elvin var störst i gänget, som väntat. Vi får se vart det slutar, om han bara växer snabbt nu, och blir omsprungen av de andra, eller om han förblir störst. Jag hoppas dock att han inte blir så stor. Diezelsize vore lagom.

Valpisarna fick komma in och träffa fåren, de flesta var hyfsat sansade och skötte sig bra. Medan Elvin, som var inne med Linda då min dumma jävla fot protesterade, betedde sig som… Jag vet inte vad. Galna valp. Att Elvin blir något att bita i är ju en sak som är säker….!
Tur han är söt mellan hans vilda upptåg… ;-)

Valpträffen avslutades med lunch, fika o ytterligare lite valpbus innan hejdå till gulliga syskonägarna och bästa uppfödaren. Är så glad jag kommer ha så många bra framöver att bolla tankar och funderingar med. Bästa minikrokodilerna, att det kommer bli fina och duktiga hundar av dem är jag övertygad om.!!

Diezel har också varit med under dagen och skött sig så himla fint. Stolt över honom. Klippan

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *