Tumme ner för torra läppar

Började sent idag, men började dagen tidigt ändå. Så skönt att kunna äta frukost och promenera med hundarna i lugn och ro. :)
Hann med lite plugg också innan det var dags att åka iväg. Mötte upp Sara på och shoppade lite för att ladda upp inför fysiken, haha. Köpte bland annat ett läppbalsam på Make Up Store som jag innerligt hoppas är bra. Mina läppar bara fnasar sönder just nu, jag blir tokig!!!
Fysiklektionen gick överförväntanbra för en gångs skull. Skönt att kunna gå ifrån lektionen utan att ha en klump i magen.

Tränade lite fjärr & fotposition med Diezel ikväll vilket gick alla tiders faktiskt. Längtar dock efter varmare väder så att vi kan komma igång med tränandet ordentligt igen, jag kommer verkligen av mig när det är kallt ute…!
Nåja. Nu ska jag kila ut med hundarna en sväng innan jag åker iväg och tränar mig själv. Core står på schemat ikväll, härligt!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *