Trött, tröttare, tröttast

Anstränger mig för att hålla ögonen öppna. Helt galet vad trött jag är…
Mycket har hunnit med under dagen, hade prov på danska i kursen Svenska B (slöseri på tid att lära sig några danska ord enligt mig)
Ett pass på friskis efter skolan, skönt men jobbigt. Känns bra att ha kommit igång riktigt ordentligt med träningen nu i alla fall.!
Planerna på att få undan plugget direkt efter middagen gick snabbt i stöpet. Istället gick jag och hundarna en lång promenad, efter ett kort träningspass. Det tråkiga vädret som varit hela dagen byttes mot mysig kvällssol och vi njöt alla tre.
Hundarna skötte sig så fint trots koppel på.  Ja, Indra sköter sig alltid, men till och med det svarta busfröet gick riktigt fint i kopplet idag.
Mötte ett par hästar, och hundarna fick höra att det var duktiga av en av ryttarna. Alltid trevligt när människor tar sig tid att lämna ett par trevliga ord tycker jag. Och när det är om hundarna blir man såklart stolt :)
Blev kvar alldeles för länge hos min syster, och pluggandet som skulle bli klart tidigt, blev klart senare. Men vad gör väl det egentligen, jag fick en trevlig eftermiddag och kväll. Och är ju faktiskt ledig imorgon! Väldigt skönt.
Joggingrunda, teoriplugg på körskolan och en sväng på stan med min mor ska dock hinnas med under dagen. Kanske en liten sväng på stan med Diezel också när jag ändå är där… Det visar sig imorgon. Godnatt på er!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *