this is life.

Jag har precis kikat på de sista två avsnitten av Drömmen om ett barn som sänts på tv3 under hösten, så himla gulligt program, men samtidigt väldigt tragiskt. Tyckte speciellt synd om Anna & Anders… Huga vad livet kan vara orättvist!
Ni borde absolut kika på avsnitten på tv3play om ni inte följt det! :-)

Sov dåligt även i natt och var därav tröttare än tröttast i morse, efter dusch och frukost vaknade jag i alla fall till liv lite och spenderade förmiddagen i stan tillsammans med Sara. Närmare bestämt i vårat vanliga hörn på Törners, haha. Trevlig tradition!
Vi pratade dåtid, nutid & framtid och jag kan inte riktigt greppa hur mycket som faktiskt hänt under det här året… för bara några månader sedan var det ju studentfester och värsta tänkbara pluggångesten, och nu har jag flyttat hemifrån, med flytt nummer två inplanerad, har en Elvin i mitt liv och är många nya vänner rikare. Mycket bra att blicka bakåt på, njuta av just nu, och längta till.
Livet är verkligen himla fascinerande.

Imorgon väntar plugg i mängder för att kunna vara lite ledig från det i helgen. Då väntar istället fortsättning på projekt packa ihop lägenhet, vilket förmodligen kommer kunna ta sin lilla tid med tanke på att packning är en av mina absolut svagaste sidor… haha.
Men det är då, nu ska jag krypa ner i sängen med förhoppningen att kunna somna på en gång, och inte vid halv fyra vilket var fallet i natt..!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *