Fotograf Sofie Gustafsson »

the little things.

De senaste dagarna har spenderats i Östersund, och varken tid eller motivation till bloggande har funnits. Istället har dagarna fyllts med bland annat umgänge med några fina vänner, barnvaktande, & turridning på islandshäst. Diezel & Elvin har busat omkring som galningar med Indra – ett kärt återseende var det, helt klart. Och deras lycka över några dagar på landet gick inte att missa.
Måste även tillägga att det går bra på bostadsfronten just nu, tack vare snälla Marlene fick jag häromdagen några bilder på ett intressant boende strax utanför Västerås. Håller tummarna för detta, för det är nästan för bra för att vara sant!

Ska packa upp lite och ta en powernap innan jag tar med mig grabbarna grus och åker till klubben. Lydnadsträning tillsammans med Cissi står på schemat!

  • Emma - Vad härligt att det ser ljusare ut på bostadsfronten! Ska hålla tummarna för att det är så bra som det verkar! :)ReplyCancel

  • Emma - Måste bara säga att du har en riktigt fin och intressant hemsida. oså himla fina bilder tar du verkligen! snubblade in här på ett bananskal nyss och lär kika in hos er fler gånger =)!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*