Fotograf Sofie Gustafsson »

Sunday


Sol. Visst är det ett vackert ord?
Jag vandrade omkring en sväng på stan idag, i solen, med solbrillor på. Och kände vårkänslor i hela kroppen.
Mötte Frida, och tog en fika. Sedan satte vi oss på torget, i solen, och babblade lite ytterligare.
Jag har faktiskt varit rätt duktig idag också, skrivit klart samhällsuppgift, pluggat körkort och övningskört. Jo minnsann!
Tränat hund har jag gjort också, med halvlyckat resultat. Vittringen gick sådär idag, anar att min lukt fanns på fler än en pinne… Då blir det inte så lätt för svart prins att veta vad som är rätt. Och inte konstigt att han dessutom blir förvirrad när jag då säger att han gör fel, fast han egentligen gjorde rätt. Ja ni hör ju, tjorvigt. Slutade bra och rätt i alla fall!
Indra gjorde fina rutskick, och stod sedan på andra sidan hopphindret och skällde på mig. Och undrade vad mina argument, för att hon skulle hoppa tillbaka var… Jag vann tillslut diskussionen. Nöjd!

Jobbig vecka väntar. Skitjobbig faktiskt. Hur vet man, vad av allt som ska göras, som man ska prioritera först?
Jag tror faktiskt det får bli körkortet. Ja, så får det bli. Godnatt på er, hoppas er vecka blir bra!

 • Emma - Låter som en bra söndag tycker jag! :) Det kan vara svårt att prioritera när man har mycket saker som ska göras. Men du får väl välja det som känns viktigast.ReplyCancel

 • Mirre - Visst är det skönt med brillorna på =D. Så härligt med vårsolen det är nu, jihioo. Vad skönt och hinna med lite träning och att ni till slut gjorde rätt även om det vart lite knorvigt. Härligt väder att vara ute och träna i nu =D

  Om man bortser från pissvädret igår bára =D
  Lycka till med körkortet till veckan

  kramReplyCancel

 • Erica - Hej Sofie,
  jag tänkte fråga dig som är lite insatt i agilityn. Det var nu bra många år sedan jag tvla och träna agilityn och reglerna har hunnits ändras. på min tid var hundarna tvugna att ligga på bordet men visst är det frivilligt vilken posiion man vill ha hndarna på bordet nu dvs de kan stå oxå om de vill?? Har jag rätt?

  Nå mera man bör veta??ReplyCancel

 • Elin - Snygg tjej! <3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*