Spår&lydnad


Bilderna på oss har Stina fotat

Jag lyckades faktiskt hålla min plan, och klev upp tidigt imorse, åt snabbfrukost och därefter la jag ett varsitt spår till pluttarna.
Första för i år faktiskt.!
Indra var jätteduktig, tror det var första gången hon fick spåra med pinnar i spåret, och hittade alla utan problem. Hon blev så lycklig varje gång hon hittade en pinne. Lilla söta (numera) tanten! :)
Diezel fick gå ett appellspår, och var het som fan. Någon hade längtat efter att få spåra tror jag minnsann. Det blåste en hel del, så jag tror att detta gjorde det ganska svårt för honom, men på något vis, trots en del yrande hit och dit, lyckades han samla in alla pinnarna. Mer spårande ska det bli framöver, och kanske, kanske provar vi på att tävla en appell i vår…

Efter skolan var det dags för mer träning. Lydnad denna gång! Mötte upp Stina på en plan i stan, mycket störning runt omkring i form av valpkurs, fotbollsspelande och bilar. Kanon!
Diezel hade otroligt fin fokus trots mycket runtom, och allt flöt på bra. Utökade avståndet på fjärren rejält idag, men det såg stabilt ut ändå. Känns så bra att det verkligen lossnat där.
Jobbade vidare med kon och rutskick, ska ta och länka ihop så småningom, men vill inte gå för fort fram.
Avslutade med några budföringar till Stina. Diezels problem där är att han har svårt att hålla sina lycko-tjut inne, men han var faktiskt tyst de två sista budföringarna ikväll.

Har pluggat en hel del ikväll, i helgen åker jag ner till Linda så innan dess har jag bestämt mig för att få klart så mycket som möjligt. Valpar är en bra morot när det gäller att få uppgifter gjorda.! ;)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *