Simpel höstkväll


Min fina vän Frida!
Imorse var det riktigt nära att jag gick och la mig igen efter frukosten. Kände verkligen inte för att åka till skolan, utan bara för att krypa ner under täcket, och sova någon timme till… Tog mig i alla fall iväg tillslut. Och kom fram precis innan vi började.
Politikprat och självförsvarsträning innan lunch följd av fysiklektion, som tacksamt avbröts mitt i på grund av utrymningsövning.
Väl hemma igen, ombyte och kloklippning innan jag och Diezel åkte upp till Linda. Diezel fick lite akupunktur igen, då han ännu markerar lite i skritten ibland… Han var lite skeptisk till nålningen först idag, men kom ganska snabbt på att det faktiskt var något han varit med om tidigare. En massa babbel med Linda blev det såklart också!

Middag, telefonprat med saknad enköpingsbo, engelskaplugg och lång härlig hundpromenad i duggregn med bra musik i öronen har kvällen bl.a bjudit på. Nu blir det tv-tittande och tedrickande. Varken ork till att göra något vettigare, eller träningsmotivation har infunnit sig. Det kommer när det kommer :)

Måste tipsa om ett fint album som jag lyssnar på om och om igen på Spotify numera Joe Brooks – Constellation Me

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *