Plugg&jobbhelg

Gårdagen började med lång försovning, ovanligt för att vara mig, och sämsta tänkbara start på dagen!
Trots detta blev det en bra dag. När jag kom hem från skolan tog jag och hundarna en härlig långprommis, och under kvällen blev jag bjuden på god middag hos Elin innan vi åkte iväg och tittade på bio. (Love and other drugs, riktigt bra!) Lite babbel hemma hos Elin sedan, innan jag körde hemåt på halkiga vägar. Tusen tack för en toppenpresent Elin!!!

I morse hade jag tänkt ta en lång sovmorgon, då jag ska jobba länge och sent ikväll/natt. Men efter 09:30 visade det sig vara helt omöjligt att somna om, så någon jättesovmorgon blev det inte. Istället en halkig och blåsig prommis. Halkiga väger leder till koppelgående för galen svart (den gula trippar så försiktigt så hon får vara lös ändå) Inte helt uppskattat från hans sida, men jag är rädd om min prins och vill faktiskt inte att han ska köra rally över blank-isen och bryta benen.!
Fick förövrigt ett positivt samtal under prommisen, och hoppas på ett lika positivt imorgon. Spännande saker på g, ni kommer få veta mer tids nog! :)

Plugg väntar nu fram till eftermiddagen, därefter jobbdax.! Och morgondagen ser likadan ut. Ingen alltför rolig helg med andra ord, men pengar är bra….!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *