på plats.

Tänkte försöka mig på att försök att sammanfatta de senaste dagarna på ett kort och bra sätt, men känner redan nu att risken att jag misslyckas är ganska stor… ;-) Trött är nämligen bara förnamnet.

Klev upp tidigt igår morse, packade in det sista i bilen + flyttbilen och sedan rullade vi iväg. Packade ur sundsvallslägenheten, kramade hejdå på Cissi & Martina som båda kommer saknas massor, och åkte sen vidare söderut. Resan gick smärtfritt, men jag var lagomt stel & seg när vi kom fram. Kvällen tillbringades sedan med att packa in alla grejer, skruva och dona lite för att sedan somna som en stock.

Imorse blev det en snabbis till Erikslund för Ikea-frukost och inhandlande av det nödvändigaste i matväg, hundrastning och därefter fika inne hos hyresvärdarna. Vilka förövrigt är jättegulliga och lättsamma, skönt!
Därefter var det dax för mami och papi att påbörja resan uppåt igen… Så tacksam för all hjälp jag fått. ♥

Jag och Diezel slog oss ner i soffan och försökte smälta allt nytt, blickade ut över alla ouppackade kartonger och undrade vart fan jag skulle börja… Som tur var plingade mobilen till med info om att tre brudar skulle komma förbi på middag, så då var det bara att sätta fart och försöka få ordning i kaoset.!
Hann faktiskt få en del ordning innan middagssällskapet kom, gulligaste Linda, Eva & Sanna hade med sig både mat och presenter. Tänk vilka fina vänner!  Tack för supermysig kväll tjejer!
Åh, det känns verkligen helkonstigt att jag bor här nere nu, och kan vara med på valpträffar o träningar osv osv.!!!  Kommer nog ta ett tag innan polletten faller ner, och jag inser att jag faktiskt kan åka och hälsa på Linda utan att behöva boka tåg/planera bilresa veckor i förväg vilket jag tidigare behövt, hihi.

Någon tid för fotografering har inte funnits ännu, men imorgon ska jag se till att det blir av så att ni får se hur det ser ut här, vet att flera är nyfikna. :-)
Fint är det i alla fall, när jag var här och kikade var ju inte köket och badrummet färdigt, men det blev verkligen bra!
Känns lite lyxigt att få flytta in till nyrenoverat.
Hmm, ja, finns säkert en hel del till att skriva, men nu får det räcka för stunden, för mina ögonlock faller alldeles snart ihop.

KRAM på er!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *