Onsdagsledigt

I Måndags började allvaret igen – efter ca 6 veckor med tre lektioner i veckan, så var det dax för det vanliga schemat igen.
Ovant kan jag lova, huvudet har inte riktigt hängt med då man inte är van att behöva tänka så mycket… ;)

Idag hade vi dock turen att bli hel-lediga, men inte har jag vilat för det. Uppe med tuppen, och runt åttatiden rullade Linas bil in på gården. Längesedan sist var det… Ändring på det.!
Tedrickande för mig, kaffe för Lina och lite babbel en stund innan vi tog en skogspromenad med hundarna, hela gänget sprang glatt omkring, bortsett från löp-Cheyenne som trippade på i koppel. Diezel-Cheyenne valpar kändes inte som någon bra plan…
Roligt att träffa Linas lilla valp också (som numera blivit en stor tjej) Så söt och charmig!
En kall men härlig promenad blev det. Väldigt trevlig med sällskap på morgonpromenaden.!! :)

Vinkade hejdå till Lina & hundarna, och påbörjade sedan lite packning. Samt drack lite te. (börjar nästan undra om man kan bli teförgiftad, så mycket som jag dricker.) Hastigt & lustigt liftade jag sedan med övningskörningsElin in till stan, uppkörning närmar sig för hennes del, och tummarna hålls hårt.!
Vandrade omkring på stan en sväng, hade turen att träffa på Jonna på H&M och fick sällskap. Gjorde av med en del pengar på faktiskt riktigt nödvändiga saker för en gångs skull, och liftade sedan hem med Elin.

Nu hemmaplan igen, lägger över musik på iPoden och ska snart fortsätta packa. Lite träning med de fyrbenta väntar också. Samt en sväng in till grannarna för lite valpmys – kan inte låta bli :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *