Nästan påväg

Direkt efter jobbet/utbildningen blev det en fika med Sara. Trots sommarlov så räcker tiden inte till att träffa de man vill så ofta… Trist, men ändring blir det när utbildningen väl är klar. Den är förövrigt riktigt rolig, imorgon börjar nummerupplysningsdelen, jag hoppas det ska gå bra.

Sedan jag kom hem har jag endast hunnit packa, äta och duscha. Beror troligen på att jag verkligen är världens sämsta gällande packning. Jag funderar tre gånger över varje grej jag packar ner, om jag verkligen behöver den. Det slutar alltid med ”kanske”, och så åker den ner i väskan. Ganska snabbt blir väskan full och jag måste välja ut det som ska plockas ur… Och nej, jag lär mig uppenbarligen aldrig.!

På Diezel-halt-fronten tror jag det ser bättre ut. Igår kväll satte han sig och höll upp tassen ett par gånger under kvällsprommisen, men idag har han inte visat något. Både han och jag har redan lessnat på korta promenader med koppel på, så benet/tassen/vaddetnuär får gärna bli bra fortfort.

Jag har fått finfina lydnadsresultat-rapporter ikväll (Grattis till både Julia och Stina!) och blev faktiskt riktigt sugen på att tävla. Så debut i trean med Herr Svart ska det ta mig tusan bli inom ganska kort. Måste ta mig i kragen och anmäla Indra också, jag undrar hur många gånger jag har sagt det nu… Hmm…
Jaja. Ska se över packningen en sista gång, sen blir det sängen. Tidig morgon imorgon, några timmars utbildning, därefter snabbt hem en  sväng, och sen iväg igen – mot Karlstad & SM!
Återkommer efter helgen. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *