Modja är en söt filur


Gulliga lilla Modja!

Fullt upp hela dagen, tror att min inteheltfriska kropp tyckte sådär om det (gav igen med huvudvärk på eftermiddagen, oschysst enligt mig.! ) jag ska snart vara snäll och låta den sova i alla fall! ;)

Började med prommis med hundarna, blev ganska irriterad på den gula som lyssnade sämre än vanligt… (allting är ju sååå gott)
Nåja. En timme senare kom vi in igen, och plugg väntade för min del. Ganska komiskt, de lediga dagarna tas tacksamt emot – pga att då hinner man plugga ikapp. Fick det jag skulle göra gjort i alla fall, och åkte sedan in till stan.
Provade sköna med dyra Lundhagskängor och mötte sedan Sandra för lite julklappsletande. Gick uselt, slutade med att jag kom hem med ett par jeans till mig själv istället. Kan knappast gå sämre.! Jaja, nya jeans var väldigt välbehövligt i alla fall.
Middag och hundprommis innan jag åkte iväg igen. Denna gång till Elin. Fika och Bonde söker fru. Och så en massa babbel såklart. Blir lätt så när man inte ses så ofta.! Mysig kväll i alla fall. Välbehövligt att få prata av sig om allt som snurrar i huvudet.

Imorgon skola igen. Villintevillintevillinte. Usch så skolless jag är nu. Men bara två veckor till lov.!!!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *