linda laser.

Väldigt bra dag so far.!
Härlig morgonprommis med hela gänget på snötäckta stigar, följt av lite plugg innan jag och pojkarna åkte upp till bästa Linda.
Diezel har varit stel i bakbenen en tid så han fick lite akupunktur och laser för det, samt några lugnande nålar. Lasern är verkligen grym, det kändes en enorm skillnad direkt efteråt på insida lår där han har varit som mest spänd, häftigt!
Elvin fick också komma in till Linda en sväng, lite hanteringsträning och så fick han ett par lugnande nålar och lite laser då även han var lite spänd bak. Han skötte sig riktigt fint, busgrabben!
Pussade såklart lite på boxervalparna också som hade vuxit en hel del sedan jag såg dem sist och var hur härliga som helst. Agera valphållare när Linda skulle fota gruppbild på dem, och var glad att de bara var tre och inte tolv. Tre visade sig nämligen vara tillräckligt när det gällde ystra sexveckors busar! ;-)

Kikade in på psykologisidan nyss och såg att tentaresultaten äntligen var utlagda, jag hade klarat den med god marginal! Lättnad! :-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *