Fullt upp

.

Fullt upp hela dagen. På dagens schema stod stall hela dagen! På förmiddagen började vi lite smått med kör-delen i en av kurserna. Vi kommer på prova köra en nordis som står i skol-stallet, och senare även russen inne på travet. Spännande!
Efter lunch var det dax för ridning. Roligt att komma igång igen, men lite ovant då jag inte har ridit på hela sommaren.
Skulle vilja ha en medryttarhäst för att kunna rida mer än på skolan, en islandshäst som stod i närheten vore inte fel vill jag lova :) 
Men är det ju det med tid också… Det ska ju hinnas med att plugga, träna hund osv. också. Men men. Vi får väl se om det ens dyker upp något.

När jag kom hem från stallet blev det kemi, matte och middag innan jag tog med den svarte ut för lite träning.
Fokus på ingångar till fotpos.  och kontakten under fria följet idag. Han var laddad till tusen den lille, och jobbade på bra. Lite snyggare ingångar kan han få, så vi jobbar vidare på det.
Även lite platsliggning och snabba sättanden och lägganden jobbade vi med.
Som avslutning på passet började jag klicka in ett nytt beteende som vi senare ska använda vid starterna på agilityn, att han ska sätta sig mellan mina ben. Jag tycker inte om att ha honom sittandes vid vänster sida vid agilitystarterna, så jag tror detta blir bättre. Då får man en rutin vid tävling osv! 

Indra har också fått jobbat idag – hon fick följa med mig och Elin ut och powerwalka! Idag var det ett 45 minuters pass som gällde, och både jag och Indra var trötta när vi kom hem. Imorgon väntar 50 minuter. Haha. ;)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *