En helt vanlig måndag

En väldigt vanlig måndag.
Slutade strax föra 14 vilket var väldigt skönt! Matte, fysik och kemi direkt eftet helgen är sådär.

Vet inte riktigt vad som flög i mig när jag kom hem, men fick ett ryck och tog och bakade en kaka. Kärleksmums fick det bli.
Och Hallelujah, för en gångs skull misslyckades jag inte! Så nu sitter jag här i den nymöblerade tv-hörnan på övervåning som jag utsett till min, och dricker te, äter en bit egenbakad kärleksmums och försöker plugga lite under tiden som Leona Lewis nyaste album rullar på Spotify… En helt okej måndagkväll ändå.
Nu fick jag dessutom sällskap av en svart bredvid mig, då blev det genast ännu bättre <3

Hoppas att ni får en bra vecka alla. Ta hand om er.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *