stormig morgon.


Bilderna är från en härlig promenad förra veckan, riktigt så härligt var det inte i morse när jag och hela ligan gick ut.
Utanför dörren möttes vi av mörker, stormvindar och hagel, underbart..! Som tur var för Diezels skull, så hann vi in igen innan det började åska och blixtra (ingen östersundsbo kan ju ha missat det med tanke på alla fb-uppdateringar ;-)). Skumt väder, men skönt att ha morgonpromenaden avklarad, och kunna duscha och äta frukost i lugn ro med julmusik i bakgrunden.
Har pluggat lite under morgonen också, precis påbörjat ett kapitel som handlar om minnet i psykologin, verkar väldigt intressant!

Elvin verkar ha en jobbig dag idag, trots både promenad och träning så kommer han inte alls till ro. Pluttvalpen, inte lätt med alla hormoner. Vissa dagar är jobbigare än andra.
Träningen går dock framåt väldigt mycket, och vi börjar bli ett team sakta men säkert. Känns skönt att motivationen har kommit tillbaka!
Vi har återupptagit fritt-följträningen som lades lite på is under hösten, och nöter även stadga i främst ställandet just nu, det är så roligt att se hans små framsteg.

Nu ska jag kila ut med de fyrbenta en liten sväng innan jag åker och möter upp Sara för lite julklappsshopping. Tänk att det är 1:a December imorgon, galet!

Ha en fin dag & ta hand om varandra.  :-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *