2012.

IMG_9275

2012, 
har varit året då jag äntligen flyttade söderut, närmare bestämt till Västerås.
Året då jag började pluggade beteendevetenskap och fann människor som tänkte precis lika mycket på livets alla gåtor som jag.
Jag har tack vare flytten kunnat vara med på kennelaktiviteter, och gå fler kurser & privatlektioner än jag tidigare någonsin gjort.
Jag har både kunnat träna hund, spendera alldeles för mycket pengar på inredningsprylar och fikat i timmar med Linda utan att behöva boka tåg månader i förväg, äntligen fått träffa Julia & Kaj som jag ’känt’ på avstånd i så många år, & hängt i spårskogar, åkt många bilmil och skrattat så tårarna runnit tillsammans med Eva.

IMG_1829
IMG_2555

2012 var året då jag vann en säng värd över 20.000 kr, fullständigt galet och fantastiskt!
Det har också varit året då jag utvecklats både som människa och i mitt fotograferande, samt året då jag klippte av mitt långa hår till jättekort och undrade varför jag inte gjort det tidigare?!

IMG_5881IMG_1371

Jag har träffat så himla många nya fina människor, som både inspirerat, peppat & stöttat.
Marlene & Sandra för att nämna två. Så jäkla härliga tjejer som jag är så glad att jag träffat & fått dela träningar, framgångar, motgångar, felkörningar & annat roligt tillsammans med. Värmlandsveckan måste nämnas som en av årets höjdpunkter, härregud så mycket skratt.!

IMG_7575

2012 har varit ett år med en träningsmotivation som gått både upp och ner för mig & Diezel, men jag känner trots det att vi utvecklats i både agilityn & lydnaden, även om det inte visat sig så mycket på tävlingsplanen. Något jag har främst Towa & Nadine att tacka för, som peppat och coachat, och fått mig att tro på oss.
Nästa år, då ska resultaten på tävlingsplanen trilla in också. Banne mig!
Min och Elvins relation har utvecklats enormt under året, vi har börjat bli ett team och även om det är en bit kvar innan vi känner varande utan & innan, så har jag goda förhoppningar om framtiden. Han har gjort ett fint MH med 1:a på skott, fått mig att älska spår och gett mig både skratt och tårar, en förjäkla härlig hund är han, min lille.

IMG_6843 som smart objekt-1IMG_9320

Det finns massor, massor mer jag skulle kunna skriva om året som gått, och jag skulle kunna skriva en hel essä om alla underbara vänner jag fått dela året med.
Men nu har jag plockat ut några gobitar, och nöjer mig så. :-)

Jag vill tack er, nya som gamla vänner, som gjort mitt 2012 helt fantastiskt. <3
Och önskar er alla bloggläsare, som följt mig och prinsarna, ett riktigt Gott Nytt År!
Nu laddar vi inför 2013, det ska bli grymt!

IMG_6548

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *