10.


Tiomånadersgrabben!

Laddade upp med energi utomhus under morgonen, en timme med varje grabb, så underbart! Att båda två var på extra bra humör, och skötte sig alldeles strålande hela tiden gjorde inte saken sämre. Gick med ett leende på läpparna.!
Kikade lite på kossorna också, och såg att det tillkommit en liten en. Så galet gullig där den skuttade omkring på vingliga ben! Med ett litet hjärta i pannan dessutom. ♥
Gissar att det kommer tillkomma flera nya små närmsta tiden, ses fram emot, hihi. Så istället för en hundinriktad blogg kanske detta kommer bli en kalvblogg framöver… ;-)


Har suttit och ringt några samtal samtal, och skickat mail nu sedan jag kom in. Har varken fått CSN eller kurslitteratur ännu, och hos försäkringskassan händer det inte heller något. Lätt frustrerande. Efter ännu mer klagande hoppas jag att det ska hända något nu. Gaah. Möttes åtminstone av bra bemötande hos Nordeas kundtjänst, så det var trevligt, i jämförelse med de andra. ;-) Haha. Nåja, gjort det jag kan nu, så det är väl bara att fortsätta vänta.
Skruva upp gardinstänger, och hänga upp gardiner står på planeringen… samt lite plugg. Men först lunch!

Finns inget finare!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *